När man gör egen kokosmjölk så blir det ganska mycket fiber kvar när man pressat ur mjölken. Jag har funderat ett tag på vad man ska göra med det som blir över och har provat fram ett gott recept på bullar. Mjölkökfritt och lågkolhydrat. Det här receptet innehåller inte heller ägg eller nötter (förutom kokos), så det passar för den som är överkänslig mot många olika livsmedel. Om du tål ägg går det bra att tillsätta ett ägg och ev minska lite på vattnet.

3 dl kokosfiber från pressningen
2 dl kokosmjöl
2,5 dl kokosmjölk
2 krm salt
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
ev 0,5-2 dl vatten (prova dig fram – hur mycket vätska som behöver tillsättas beror på hur mycket du har lyckats pressa ur kokosfibrerna)

Blanda ihop alla ingredienserna snabbt. Forma runda bullar i handen, ca 10-12 st bullar. Ställ in plåten i 175 grader ca 10-15 minuter tills de börjar få lite färg.