Det här är ett enkelt recept och muffinsen pöser upp fint och håller formen bra när de svalnar.
Receptet ger ca 10 st muffins (lite beroende på storleken på formarna).
Ingredienser:
4 ägg
2 msk sukrin+
50 g smält kokosolja
1,5 dl kokosgrädde
1 dl kokosnötsmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
Bär
Gör så här:
Vispa ägg fluffigt, gärna bortemot 5 min.
Häll i smält kokosolja, sötning och kokosgrädde, vispa samman.
Blanda de övriga torra ingredienserna väl och blanda/vispa i dem väl i smeten.
Klicka genast ut smeten i muffinsformar.
Toppa med valfria bär, här använde jag björnbär och lingon, men hallon är också jättegott.
Hej, hur många grader och hur länge ska muffinsen gräddas? 🙂
Det ska vara 225 grader i 10-15 min.